Triempont A.-Fotografie
Kunstenaar Herman Abé
Scheepvaartmuseum Baasrode Sint-Ursmarusstraat 137 9200 Dendermonde-Baasrode open: zaterdag & zondag van 14u00 tot 17u00
Kunstgalerij- Het Hof van Peene Kunstgalerij 'Hof van Peene' is vrij toegankelijk (achter de kerk)op 100 meter van het  veer van Baasrode (plan), elke zaterdag, zondag en feestdagen van 12u tot 17u.
Stoomtrein Dendermonde-Puurs 9200 Dendermonde-Baasrode open: zaterdag & zondag van 14u00 tot 17u00
Alle rechten voorbehouden, Triempont A. 2021©
Glas, licht, schaduw en kleur zijn mooie dingen voor de creatie van de omgeving waarin wij leven, maar wat nodig is, is een speciale gevoeligheid om deze te begrijpen en ze te harmoniseren in de ruimte. Door toedoen van de technologie is ons industrieel glas zodanig ontwikkeld dat het al zijn esthetische kwaliteiten verloren heeft. Ons atelier behandelt deze elementen met een zodanig gevoel en plezier dat zij terug in de ruimte geïntegreerd kunnen worden en laat deel uitmaken van de architectuur. Sedert jaren genieten wij naam en faam in het creëren en het maken van mooie en plezierige werken, dank zij onze eindeloze verbeelding en rusteloos zoeken naar oplossingen. Ons atelier is te bezichtigen alle dagen, na afspraak, teneinde ons werk te kunnen regelen.