Triempont A.-Fotografie
Carine Van den Stock is een autodidactische kunstenares. Zij schildert vanuit haar hart en gevoel, zet kleur om in optimistische werken vol van licht. Ze wordt geïnspireerd door de natuur, haar dromen, haar gezin, haar persoonlijke ervaringen, filosofische werken die ze leest, muziek die haar raakt. Ze wil door haar werk in het innerlijke van de dingen doordringen, de geest tonen van al wat leeft en is, zichtbaar en onzichtbaar, wat beneden is en wat boven, en de toeschouwer uitnodigen om op deze reis met haar mee te gaan. Haar werken worden spiritueel abstract genoemd en zijn heel vernieuwend. Ze worden opgebouwd met acrylverf, natuurlijke vindmaterialen, recyclage van oud doorleefd ijzer en fijne reliëfstructuren waardoor een 3-D effect ontstaat. Meestal gebruikt zij aardetinten die een rustgevende sfeer scheppen. Haar creaties geven de toeschouwer de vrijheid om zijn eigen verbeelding de vrije loop te laten of om even stil te staan bij sommige woorden of beelden. Website:
Carine Van den Stock
Scheepvaartmuseum Baasrode Sint-Ursmarusstraat 137 9200 Dendermonde-Baasrode open: zaterdag & zondag van 14u00 tot 17u00
Kunstgalerij- Het Hof van Peene Kunstgalerij 'Hof van Peene' is vrij toegankelijk (achter de kerk)op 100 meter van het  veer van Baasrode (plan), elke zaterdag, zondag en feestdagen van 12u tot 17u.
Alle rechten voorbehouden, Triempont A. 2018©