Triempont A.-Fotografie
Nadine Broucke
Nadine heeft een voorliefde voor natuurlijke materialen en na een cursus van 6 jaar als marokijnbewerker…. en een zetje van een goede vriendin…. is ze begonnen met handtassen en kleine lederwaren te vervaardigen voor andere mensen. Van het één kwam het ander…. vandaar haar aanwezigheid bij de tentoonstellingen van kunstschilders Chris Schellekens en Liliane Joos. Ze is gepassioneerd bij het uitzoeken van kwalitatief leder en accessoires om een ontwerp tot een uniek en perfect afgewerkt stuk te kunnen afleveren. Nadine biedt een made-to-order dienst. d.w.z. dat de klant zijn eigen model kan laten vervaardigen in het leder en kleur van zijn keuze. Handtassen vervaardigen is een creatief-,traag- en werkintensief proces, massa productie is hier niet aan de orde. De liefde voor het product en een tevreden klant is haar enige doel. Website:
Scheepvaartmuseum Baasrode Sint-Ursmarusstraat 137 9200 Dendermonde-Baasrode open: zaterdag & zondag van 14u00 tot 17u00
Kunstgalerij- Het Hof van Peene Kunstgalerij 'Hof van Peene' is vrij toegankelijk (achter de kerk)op 100 meter van het  veer van Baasrode (plan), elke zaterdag, zondag en feestdagen van 12u tot 17u.
Alle rechten voorbehouden, Triempont A. 2018©